Activiteiten

Januari
4Nieuwjaarsreceptie
10Bingo 20:00
Februari
7Bingo 20:00
22Lichtjestoernooi
29Lichtjestoernooi

SponsorKliks

Vrienden van

Banner
U bevindt zich hier: Home Clubinfo Route naar Rijnmond Hoogvliet Sport
Route naar Rijnmond Hoogvliet Sport
 

Ons adres is Botreep 21 te Hoogvliet.

Uit richting Ridderkerk/Rotterdam Zuid:

Via de A15, afslag Rhoon/Charlois en linksaf de Groene Kruisweg op, richting Rhoon - Poortugaal - Hoogvliet. Voorbij Rhoon en Poortugaal krijgt u vervolgens de afslag Boomgaardshoek. Hier rijdt U de Duifhuisweg op, die na een bocht naar rechts overgaat in de Aveling. De eerste rotonde neemt u driekwart (linksaf) en vervolgens de derde zijstraat links. U rijdt nu op de Botreep, vrijwel aan het einde van de weg ligt ons complex aan de linkerkant.

Uit richting Rotterdam Noord/Vlaardingen/Schiedam:

Via de Beneluxtunnel richting Europoort, afslag Hoogvliet. Na de stoplichten rijdt U op de Aveling. Deze weg moet u bijna tot het einde volgen. Nadat u onder de metrobaan doorkomt gaat u op de derde rotonde rechtsaf en vervolgens neemt u de derde afslag links. U rijdt nu op de Botreep, vrijwel aan het einde van de weg ligt ons complex aan de linkerkant.

Uit richting Spijkenisse:

Via de Spijkenisserbrug na de brug de eerste afslag rechts (stoplichten). Na de stoplichten rijdt U op de Aveling. Deze weg moet u bijna tot het einde volgen. Nadat u onder de metrobaan doorkomt gaat u op de derde rotonde rechtsaf en vervolgens neemt u de derde afslag links. U rijdt nu op de Botreep, vrijwel aan het einde van de weg ligt ons complex aan de linkerkant.

 

 

Laatst aangepast op dinsdag 28 september 2010 07:52
 

Sponsors SelectieVolgende wedstrijd

Zaterdag 7 maart 2020
14:30 uur
Zuidland 1
-
Rijnmond Hoogvliet Sport 1

Jeugdfondssport

Jeugdfondssport Rotterdam > alle kinderen moeten kunnen sporten

Wie is online?

We hebben 23 gasten online