Activiteiten

Mei
9Training jeugd tm 12
16Training alle jeugd

SponsorKliks

Vrienden van

Banner
U bevindt zich hier: Home Wedstrijdinfo Afgelastingen
Afgelastingen
 

Wanneer u twijfelt over het al dan niet doorgaan van het voetballen adviseren wij u om Teletekst op uw televisie te raadplegen. Op een speciale pagina wordt aangegeven of het voetbal landelijk (per district) is afgelast. De informatie op teletekst geeft wel informatie over de afgelaste wedstrijden maar dat wil niet zeggen dat, indien er volgens teletekst niets is afgelast, alles doorgaat. Ook de consul van onze of andere vereniging kan bepalen dat een wedstrijd wordt afgelast.

Stap 1: Raadpleeg  Nos Teletekst

Op vrijdag vanaf 18.00 uur of eerder op de dag staat op pagina 603 aangegeven of er wedstrijden zijn afgelast (indien u pagina 601 of 801 raadpleegt ziet u in voorkomend geval helemaal onderaan staan: afgelastingen 603). Indien pagina 603 geen berichten heeft over afgelastingen is er dus ook niets landelijk afgelast.

Indien de pagina 603 wel afgelastingen laat zien wordt per district en per categorie met een kruisje aangegeven of er iets is afgelast. Alle teams van RIjnmond Hoogvliet Sport spelen in “district West 2″.

Rijnmond Hoogvliet Sport 1 en 2 vallen onder de categorie A en alle overige teams worden als categorie B aangeduid.

Bekerwedstrijden veldvoetbal behoren tot categorie A.

Wedstrijden die in het kader van de KNVB beker worden gespeeld vallen wat betreft afgelastingen allen onder categorie A, ongeacht leeftijdsgroep of niveau.Reden hiervoor is dat de voortgang van de bekercompetitie beter gewaarborgd kan worden.

Tussendoor wordt pagina 603 indien nodig bijgewerkt!

Staat er een kruisje bij ons district en bij onze categorie? Dan is de voetbal afgelast. Neem eventueel contact op met je leider indien daar binnen je team afspraken over zijn gemaakt (gaan we trainen?). Staat er geen kruisje bij ons district en onze categorie? Ga dan naar Stap 2!

Stap 2: Raadpleeg de website van Rijnmond Hoogvliet Sport [ www.rijnmondhs.nl ]

Wanneer wedstrijden zoals beschreven in stap 1 zijn afgelast wordt daar uiteraard meteen melding van gemaakt. Wanneer wedstrijden door onze consul  worden afgelast zal daar, indien mogelijk, ook melding van worden gemaakt. Wanneer er volgens teletekst niets is afgelast en volgens de website wel dan heeft de consul de wedstrijd afgelast. Staan er helemaal geen afgelastingen op deze site?

Ga dan naar stap 3!

 

Stap 3: Bel de leider/trainer

Neem contact op met je leider/trainer, daar zijn binnen je team afspraken over gemaakt (gaan we trainen?).

Probeer op zaterdagmorgen niet te bellen naar de kantine, daar de club ook bereikbaar moet zijn voor tegenstanders en leiders/trainers.

Laatst aangepast op donderdag 16 augustus 2012 14:30
 

Sponsors SelectieJeugdfondssport

Jeugdfondssport Rotterdam > alle kinderen moeten kunnen sporten

Wie is online?

We hebben 24 gasten online