Activiteiten

Januari
4Nieuwjaarsreceptie
10Bingo 20:00
Februari
7Bingo 20:00
22Lichtjestoernooi
29Lichtjestoernooi

SponsorKliks

Vrienden van

Banner
U bevindt zich hier: Home Media Wedstrijdverslagen 1e Rijnmond Hoogvliet Sport capituleert laat tegen koploper CION
Rijnmond Hoogvliet Sport capituleert laat tegen koploper CION
 

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft op het nippertje verloren van koploper CION. Na een 0-2 voorsprong bij rust werd het 3-2 voor de thuisclub.

Twee vrije trappen van Justin Snijders zorgden voor de 0-2 voorsprong bij rust. Beide vrije trappen werden door CION-doelman Struis losgelaten. Lorenzo Kranenburg en Mitchell de Wit waren attent en namen beide een goal voor hun rekening. Het spel gaat over en weer en niks lijkt Rijnmond Hoogvliet Sport in de weg te staan te winnen van CION.

Na de rust een ander spelbeeld. CION voert het tempo op en neemt het doel Hoogvlietse doel met regelmaat onder vuur. In de 65e minuut scoort CION uit een vrije trap de 1-2.

Na 80 minuten is de onnavolgbare scheidsrechter Obradovic de enige die een handsbal in het strafschopgebied ziet. Het vervelende gevolg daarvan was een zeer onterechte strafschop voor CION, die onberispelijk binnengeschoten werd. Acht minuten later opnieuw een vreemde beslissing van de leidsman. Hij kent een vrije trap (zonder overtreding hieraan vooraf?) toe op de punt van het strafschopgebied. Deze vrije trap vliegt langs doelman Boom, die zijn ploeg met een aantal prachtige saves in de wedstrijd hield, in de rechterhoek, 3-2.

Scheidsrechter Obradovic was onnavolgbaar, in negatieve zin. Hij gaf geel aan Noordam en Malaihollo (CION) en aan Boom, Birnie, de Wit, Buurman, Soares en Tilleman (Rijnmond Hoogvliet Sport).

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino-vanni Boom, Romeo Rommy (Jordy Buurman), Tom Beker, Stefan de Kovel, Joshua Olymph, Runell Martes, Roddy Soares, Michael Birnie (Vincent van Bolhuis), Justin Snijders (David Versluis*), Mitchell de Wit, Lorenzo Kranenburg.

* O19-aanvoerder David Versluis maakte zijn officiƫle debuut. Na zijn officieuze debuut in de voorbereiding werd zijn trainingsarbeid en geduld beloond met een niet onverdienstelijke invalbeurt!

Geschreven door Sven Tilleman   
Laatst aangepast op zondag 01 december 2019 18:55
 

Sponsors SelectieVolgende wedstrijd

Zaterdag 7 maart 2020
14:30 uur
Zuidland 1
-
Rijnmond Hoogvliet Sport 1

Jeugdfondssport

Jeugdfondssport Rotterdam > alle kinderen moeten kunnen sporten

Wie is online?

We hebben 30 gasten online