Activiteiten

Mei
9Training jeugd tm 12
16Training alle jeugd

SponsorKliks

Vrienden van

Banner
U bevindt zich hier: Home Normen en Waarden
Vertrouwenspersoon
 

Rijnmond Hoogvliet Sport streeft naar een omgeving waarin alle leden zonder al te veel sores en stress/spanning met plezier kunnen voetballen. Op dit vlak gebeuren er helaas dingen waar je als (ouder van een) lid niet graag te koop mee loopt of die gevoelig liggen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een problematische schuldenlast, ontslag bij een werkgever, opgelopen discussies met een verhuurder of een uitkeringsinstantie. Het betreft hier situaties welke zich veelal buiten het gezichtsveld van de vereniging afspelen.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden hoe hiermee om te gaan. Soms kunnen deze negatieve ervaringen besproken worden met een trainer, een wedstrijdsecretaris, een jeugdcoördinator of een bestuurslid van de club. Soms blijkt deze stap echter te groot omdat het onderwerp gevoelig ligt. Ook kan er sprake zijn van gevoelens van boosheid, schaamte of wil men de situatie (eerst) vertrouwelijk bespreken en buiten de club houden.

 

In deze gevallen kan een vertrouwenspersoon uitkomst bieden. Een dergelijke functionaris  luistert naar je verhaal en helpt zoeken naar mogelijkheden om de vervelende situatie op te lossen. Er wordt onafhankelijk gehandeld en vertrouwelijk omgegaan met de verstrekte informatie. Met derden wordt uitsluitend gecommuniceerd indien hier toestemming voor is gegeven.

Het bestuur van Rijnmond Hoogvliet Sport heeft Joop Hardam aangesteld als vertrouwens-persoon van de vereniging. Joop Hardam is 45 jaar, sinds 2000 werkzaam als advocaat en heeft in de achterliggende jaren een aantal functies bij de vereniging bekleed, waaronder secretaris van december 2010 t/m augustus 2015. Beroepsmatig heeft hij veel ervaring opgedaan met het werken aan een oplossing die past bij een concrete situatie.

Joop Hardam is zowel telefonisch (06-15221014) als per e-mail te bereiken ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). Heeft u gerichte hulp en ondersteuning nodig ? Schroom niet en benader hem gerust.

Laatst aangepast op vrijdag 07 april 2017 11:00
 

Sponsors SelectieJeugdfondssport

Jeugdfondssport Rotterdam > alle kinderen moeten kunnen sporten

Wie is online?

We hebben 34 gasten online