Ladiesnight

Meisjes gezocht

Voetbalacademie

U bevindt zich hier: Home Media Wedstrijdverslagen
Verslagen
2017/05/20 1e uit tegen SVS 1

SVS Capelle 1 – Rijnmond Hoogvliet Sport 1

3-2

Kleine nederlaag bij begin nacompetitie

Rijnmond Hoogvliet Sport begon sterk en heerste in de eerste 20 minuten, waarin het in de 12e minuut verdiend op voorsprong kwam toen Marvin Bos de bal tegen de doelman van SVS schoot, maar de wegspringende bal terugtrok op Lorenzo Kranenburg die de 0-1 binnen schoot. Hierna volgde nog een aantal kansen om de score uit te bouwen, maar Rijnmond Hoogvliet Sport wist deze niet te benutten. Na ongeveer 20 minuten raakten de bezoekers de controle kwijt en lieten ze SVS meer en meer in hun spel komen. In de 37e minuut kwam de thuisploeg op 1-1 na een onverwachts schot op doel van Rijnmond Hoogvliet Sport. In de 43e minuut kreeg SVS tot verbijstering van alle aanwezigen een strafschop toegewezen nadat een aanvaller van SVS na een passeerbeweging zichzelf ten val bracht. SVS benutte dit cadeau en bepaalde de ruststand op 2-1 voor SVS.

Na rust herpakte Rijnmond Hoogvliet Sport zich enigszins, liet SVS wat komen om met snelle uitvallen gevaarlijk te worden. Maar in de 59e minuut kreeg SVS weer een strafschop, ditmaal wegens vermeend hands in het strafschopgebied. Ook nu schoot men raak en kwam de stand op 3-1 voor de thuisploeg. Rijnmond Hoogvliet Sport bleef rustig en kreeg ook haar kansen, maar beslissingen van de scheidsrechter waren niet allemaal in het voordeel van de bezoekers. Nadat Rijnmond Hoogvliet Sport nog door het oog van de naald was gekropen toen een ingeschoten bal via de binnenkant van de paal weer terug het veld in sprong , kreeg Rijnmond Hoogvliet Sport in de 88e minuut ook een strafschop toegewezen, nadat Christian de Mello binnen de lijnen gevloerd werd. Marvin Bos benutte deze en bracht de stand op 3-2, wat een betere uitgangspositie voor de thuiswedstrijd op dinsdag 23 mei a.s .betekent.

0-1 Lorenzo Kranenburg en 3-2 Marvin Bos

 

Geschreven door Administrator op maandag 22 mei 2017 08:14
 
2017/05/13 1e uit tegen Charlois 1

Charlois 1 – Rijnmond Hoogvliet Sport 1

0-6

Ruime winst goed voor derde periode en nacompetitie

Rijnmond Hoogvliet Sport had aan 1 punt genoeg voor de derde periode, maar een overwinning zou ook de tweede plaats in de eindrangschikking kunnen betekenen. Dus namen de bezoekers uit Hoogvliet direct het initiatief. Nadat Rijnmond Hoogvliet Sport slordig met de kansen omsprong kreeg de thuisploeg zelfs de kans om op voorsprong te komen, maar de aanvaller van Charlois schoot te gehaast naast het doel. Hierna pakte Rijnmond Hoogvliet Sport de zaken wat krachtiger aan en met goed vlot lopende aanvallen zette men de thuisploeg vast. In de 18e minuut schoot Justin Snijders de bal uit een vrije trap direct in het Charloisse doel en stond Rijnmond Hoogvliet Sport op een 0-1 voorsprong. Justin kreeg de smaak te pakken en hij schoot in de 26e en 40e minuut Rijnmond Hoogvliet Sport met twee vrije trappen naar een 0-2 en 0-3 voorsprong, wat tevens de ruststand werd.

Na rust een zelfde spelbeeld. Rijnmond Hoogvliet Sport dat haar wil aan Charlois oplegde wat resulteerde in de 64e minuut met de 0-4 wederom door Justin Snijders. In de 66e minuut viel de 0-5 door Marvin Bos na een assist van Lorenzo Kranenburg en na een prima opgezette aanval door het midden maakte Marvin Bos er in de 68e minuut ook nog 0-6 van. Hierna gebeurde er weinig meer en kon de wedstrijd zonder problemen naar het einde lopen en kan Rijnmond Hoogvliet Sport zich opmaken voor de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse tegen SVS Capelle.

0-1,0-2,0-3,0-4 Justin Snijders en 0-5, 0-6 Marvin Bos

Marvin Bos geel

Opstelling: Arjan Jongerius, Jason Ngamidin, Sander Kerseboom (Francis van der Linden), Jordy Kerseboom, Remco de Jong (Roger Lieveld), Michael Birnie, Runell Martes (Roddy Soares), Christian Fontes de Mello, Marvin Bos, Justin Snijders, Lorenzo Kranenburg.

Geschreven door Administrator op zondag 14 mei 2017 14:03
 
2017/05/06 1e thuis tegen Vlotbrug 1

Rijnmond Hoogvliet Sport 1 – Vlotbrug 1

7-1

Door een overtuigende overwinning periodeplek binnen handbereik

Na het beginsignaal zette de thuisploeg Vlotbrug direct onder druk en gaf men de bezoekers niet het idee dat er iets te halen viel. Na een aantal speldenprikken te hebben uitgedeeld maakte Justin Snijders de 1-0 na een pass van Michael Birnie. Rijnmond Hoogvliet Sport ging door en in de 22e minuut kopte Marvin Bos de thuisploeg naar 2-0. De spits van Rijnmond Hoogvliet Sport kreeg de smaak te pakken want in de 36e minuut maakte hij de 3-0 na een fraaie voorzet van Justin Snijders en toen hijzelf door de verdediging van Vlotburg soleerde maakte hij ook nog eens de 4-0 voor Rijnmond Hoogvliet Sport. Vlotbrug probeerde nog wel met uitvallen de thuisploeg in de problemen te brengen , maar de verdediging van Rijnmond Hoogvliet Sport gaf geen krimp en had de zaken achterin goed op orde. Ruststand 4-0

In de rust bleef Runell Martes geblesseerd achter en werd vervangen door Christian Fontes de Mello. De tweede helft was nog geen 2 minuten oud toen de bal uit een hoekschop van Lorenzo Kranenburg bij Justin Snijders terecht kwam, die over de bal heenstapte waardoor deze voor de voeten van Marvin Bos kwam en de 5-0 was een feit. In de 51e minuut werd Lorenzo Kranenburg de diepte ingestuurd, omspeelde de doelman van Vlotbrug en schoof uit een moeilijke positie de 6-0 binnen. In de 56e minuut beloonde Sander Kerseboom zichzelf door uit een hoekschop de 7-0 binnen te koppen. Hierna liet Rijnmond Hoogvliet Sport de teugels wat vieren en speelde de wedstrijd zonder problemen uit. Dat in de 90e minuut Vlotbrug nog de eretreffer maakte kon de pret niet deren. Einduitslag 7-1 voor Rijnmond Hoogvliet Sport

46e minuut Runell Martes vervangen door Christian Fontes de Mello, 71e minuut Remco de Jong vervangen door Roger Lieveld en in de 79e minuut Marvin Bos vervangen door Jair Wederfoor.

1-0 Justin Snijders, 2-0,3-0,4-0 en 5-0 Marvin Bos, 6-0 Lorenzo Kranenburg en 7-0 Sander Kerseboom

Opstelling: Jerrold Laurman, Jason Ngamidin, Sander Kerseboom, Jordy Kerseboom, Remco de Jong (Roger Lieveld), Roddy Soares, Runell Martes (Christian Fontes de Mello), Michael Birnie, Justin Snijders, Marvin Bos (Jair Wederfoor), Lorenzo Kranenburg

Geschreven door Administrator op maandag 08 mei 2017 09:46
 
2017/04/29 1e uit tegen Jonge Spartaan 1

De Jonge Spartaan 1 – Rijnmond Hoogvliet Sport 1

0-5

weer een stap dichterbij de nacompetitie

Direct na het beginsignaal van de goed leidende scheidsrechter bepaalden de bezoekers de wedstrijd. Toch duurde het nog tot de 30e minuut alvorens Rijnmond Hoogvliet Sport op een 0-1 voorsprong kwam toen Marvin Bos de bal voorgaf en Runell Martes de bal over de doellijn kon glijden. Ook mede doordat het bij Rijnmond Hoogvliet Sport verdedigend goed stond werd de 0-1 ook de ruststand.

Na rust hetzelfde spelbeeld waarin Rijnmond Hoogvliet Sport de thuisploeg geen enkele kans op succes gaf en toen de bezoekers in de 62e minuut op 0-2 kwamen, doordat Justin Snijders alert reageerde op een diepe bal, van buiten naar binnen draaide en de bal schitterend achter de doelman van De Jonge Spartaan in het doel deed belanden, was de wedstrijd gespeeld. In de 72e minuut tikte Marvin Bos op randje buitenspel de bal door naar Lorenzo Kranenburg, die de 0-3 binnenschoot. Nog in dezelfde minuut onderschept Rijnmond Hoogvliet Sport direct na de aftrap van de thuisploeg de bal en werd Lorenzo Kranenburg de diepte ingestuurd en scoorde hij de 0-4. Nog was het niet genoeg want in de 90e minuut zette Jair Wederfoor na voorzet van Justin Snijders ook nog de 0-5 op het scorebord. Al met al een prima resultaat van Rijnmond Hoogvliet Sport en dit gezien moet worden als een totale teamprestatie.

0-1 Runell Martes, 0-2 Justin Snijders, 0-3 en 0-4 Lorenzo Kranenburg en 0-5 Jair Wederfoor

Jason Ngamidin vervangen door Francois van der Linden, Runell Martes vervangen door Roger Lieveld en Marvin Bos vervangen door Jair Wederfoor

Opstelling: Arjan Jongerius, Jason Ngamidin (Francois van der Linden), Sander Kerseboom, Jordy Kerseboom, Remco de Jong, Runell Martes (Roger Lieveld), Roddy Soares, Michael Birnie, Justin Snijders, Marvin Bos (Jair Wederfoor), Lorenzo Kranenburg.

Geschreven door Administrator op maandag 01 mei 2017 08:41
 
2017/04/22 1e thuis tegen GOZ 1

Rijnmond Hoogvliet Sport 1 – GOZ 1

5-1

Alles in eigen hand

De wedstrijd begon goed voor de thuisploeg. In de 9e minuut kreeg Rijnmond Hoogvliet Sport een strafschop na overtreding op Justin Snijders. Marvin Bos liet de doelman kansloos en schoot de 1-0 binnen. Rijnmond Hoogvliet Sport bleef de betere ploeg wat in de 19e minuut leidde tot de 2-0 van Christian Fontes de Mello, die attent reageerde nadat een inzet van Marvin Bos door de doelman van GOZ in eerste instantie werd gekeerd. Binnen de minuut kwam de thuisploeg op 3-0 door Justin Snijders na een assist van Marvin Bos. Rijnmond Hoogvliet Sport had een duidelijk overwicht en GOZ was niet bij machte om de thuisploeg pijn te doen. Zodoende ging men met 3-0 de rust in.

Na de rust scoorde Justin Snijders direct na de aftrap de 4-0 en was alle spanning uit de wedstrijd. De tweede helft liet een zelfde spelbeeld zien als in de eerste helft. Een duidelijk betere thuisploeg die de bezoekers geen moment de illusie gaf op een goed resultaat. In de 64e minuut aanval van Rijnmond Hoogvliet Sport welke werd afgerond door Runell Martes, die hiermede de 5-0 binnenschoot. In de 70e minuut kwam GOZ terug tot 5-1. Nadat na een onderbroken aanval van de thuisploeg direct de lange bal naar voren werd gegeven en de achterste linie van Rijnmond Hoogvliet Sport niet goed oplette, kon GOZ hiervan profiteren. De laatste 20 minuten speelden beide ploegen de wedstrijd zonder verdere risico’s uit en eindigde de wedstrijd in een verdiende 5-1 overwinning voor Rijnmond Hoogvliet Sport.

Conclusie: Anders dan in de uitwedstrijd benutte Rijnmond Hoogvliet Sport nu wel de kansen, maar kreeg de ploeg toch onnodig een doelpunt tegen door even te verslappen.

1-0 Marvin Bos, 2-0 Christian de Mello, 3-0 en 4-0 Justin Snijders en 5-0 Runell Martes

67e minuut Michael Birnie vervangen door Roddy Soares, 75e minuut Lorenzo Kranenburg vervangen door Jair Wederfoor en in de 85e minuut Remco de Jong vervangen door Francois van der Linden.

Opstelling: Arjan Jongerius, Jason Ngamidin, Sander Kerseboom, Jordy Kerseboom, Runell Martes, Michael Birnie (Roddy Soares), Remco de Jong (Francois van der Linden), Christian Fontes de Mello, Marvin Bos, Lorenzo Kranenburg (Jair Wederfoor), Justin Snijders.

 

Foto's van de wedstrijd vindt je hier.

Geschreven door Administrator op maandag 24 april 2017 07:57
Laatst aangepast op maandag 24 april 2017 12:38
 
« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 1 van 42

Sponsors SelectieJeugdsportfonds

Jeugsportfonds Rotterdam > alle kinderen moeten kunnen sporten

App download

Wie is online?

We hebben 49 gasten online